Make Me Iconic - prachtig houten speelgoed voor rollenspel

Make Me Iconic - prachtig houten speelgoed voor rollenspel

Make Me Iconic - prachtig houten speelgoed voor rollenspel

Op zoek naar iets unieks? Net dat beetje anders dan anders? Kijk dan zeker bij het Australische merkje Make Me Iconic.

Make Me Iconic is gevestigd in Melbourne, Australië. Ze produceren producten van hoge kwaliteit waar mensen en kinderen van genieten. Hun houten speelgoed is met zorg gemaakt met behulp van niet-giftige materialen. 

Een gezonde ontbijttray met geitenkaas, avocado, amandelmelk voor ontbijt in bed? Een prachtige houten theeset met heel veel verschillende accessoires? Of misschien een uitgebreide houten poppenspeelset? Deze producten zijn stuk voor stuk mooi om naar te kijken én ermee te spelen!

 

x