Vijf weken overleven met een kleuter in huis, de tips van juf Charlotte

Vijf weken overleven met een kleuter in huis, de tips van juf Charlotte

Vijf weken binnen met een kleuter: wat nu?

Wie kan, moet z’n kindjes thuishouden en dat voor lange tijd: een vooruitzicht waarbij sommige ouders misschien wat in paniek slaan. Charlotte is zelf 15 jaar kleuterjuf bij de jongste kleuters en mama van een driejarig meisje, Elle. Met onderstaande tips gaat ze de uitdaging aan.

Lees verder
Black Friday 🎉

Black Friday 🎉

Profiteer nu van onze Black Friday stapelkortingen. Shop vrijdag, zaterdag, zondag én maandag, maak gebruik van onze Black Friday kortingscodes en...

Lees verder
Dag van de webshop 2019

Dag van de webshop 2019

Wij doen mee aan de dag van de webshop... of zeg maar gerust weekend van de webshop! 🛍 18, 19 en 20 oktober krijg je 10% korting op je bestelling. ...

Lees verder
houten ijskar leukste speelgoed driejarige

Het leukste speelgoed voor een 3-jarige

'Mijn zoon of dochter is jarig. Wat raden jullie aan?' Een vraag die ik heel vaak op allerlei kanalen zie voorbijkomen. 

Vandaar deze serie: het leukste speelgoed voor …  

Laten we vandaag de driejarige in de kijker zetten. Na de terrible two, komt de threenager in beeld. Even koppig en eigenwijs, maar toch stilletjesaan iets vatbaarder voor rede, houdt heel veel van rollenspel, verhalen verzinnen, mama en papa imiteren, constructies bouwen en ook al in voor een leuke puzzel of spel.

Lees verder
Hout inspireert ons

Hout inspireert ons

Houten speelgoed is het begin van ons verhaal, maar waarom is dat nu eigenlijk?

Hout is gewoon mooi, simpelweg mooi. We zijn helemaal in de wolken als er een nieuwe lading houten speelgoed geleverd wordt met mooie nerven, enkel en alleen gemaakt door de natuur in plaats van de chemische processen die gebruikt worden om andere materialen te produceren.

Er zijn geen twee stukken hout identiek en dat is net de charme ervan. Houten speelgoed is altijd beter dan plastic en hier haal ik enkele redenen aan waarom dat nu net is.

Lees verder