SOLDEN! Tot -20% EXTRA korting op de koopjeshoek.

Veelgestelde vragen

Kan ik betalen op factuur?

Koop je in voor een school of kinderopvang en wil je graag betalen op rekening? Je kan je bestelling plaatsen via de webshop & kiezen voor betalen via overschrijving of je kan je bestelling via mail doorsturen, dan doen wij het nodige. Meer informatie over bestellen als bedrijf vind je hier.

Kan ik een factuur ontvangen voor mijn bestelling?

Je ontvangt steeds een link naar je factuur samen met de verzendbevestiging per mail. Je vindt je factuur ook steeds terug onder je account.

Bij het afrekenen kan je een afzonderlijk factuur- en verzendadres ingeven. Een BTW-nummer mag je vermelden samen met je bedrijfsnaam.

Moet de factuur bijzondere vermeldingen bevatten zoals een bestelbonnummer, stuur dan een mailtje met vermelding van je bestelnummer naar hallo@theministory.be

Hoe kan ik artikels terugsturen?

De artikelen dienen ongebruikt en in oorspronkelijke staat te zijn. Pak ze netjes in in een kartonnen doos en bezorg ze aan je dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt. Meer informatie vind je hier.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Als je je bestelling plaatst voor 11u op een werkdag, wordt die nog dezelfde dag verzonden. Pakjes die in het weekend besteld worden, gaan maandag de post op. Via de track en trace kan je nauwgezet bijhouden waar je pakje zich bevindt. Koos je voor betaling via overschrijving, dan verzenden wij zodra we de betaling ontvangen hebben. 

Hoe kan ik betalen?
 • Bancontact
 • iDeal
 • Sofort
 • Visa
 • Mastercard
 • Via overschrijving
Verzenden jullie naar Nederland?

Ja, wij verzenden ook naar Nederland. 

Kan ik mijn artikels gratis terugsturen?

Neen, de retourneringskosten zijn normaliter ten laste van de klant, tenzij retournering het gevolg is van een fout tijdens het inpakproces en bijgevolg ten laste is van The Mini Story.

Je kan wél spaarpunten inwisselen voor een gratis retourlabel. Als je voldoende punten hebt gespaard, wissel je spaarpunten in voor een kortingsbon "Gratis retour". Nadien bestel je een retourlabel en gebruik je je kortingscode zodat je niets hoeft te betalen. Je ontvangt nadien het retourlabel per mail, dit kan tot 24u duren.

Hoe lang duurt het voor ik mijn terugbetaling ontvang?

Van zodra het pakket ontvangen is bij ons, wordt de terugbetaling geregeld. Het bedrag zal binnen 14 dagen terug op je rekening staan. 

Hebben jullie een fysieke winkel?

Nee, we hebben geen fysieke winkel. Je kan je bestelling wel afhalen in ons magazijn in Erpe-Mere. Afhalen kan op weekdagen tussen 9u en 13u of op een ander moment na afspraak.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, je kan je bestelling afhalen. Je plaatst je bestelling via de webshop en kiest bij het afrekenen voor afhalen.

Je kan je bestelling afhalen in ons magazijn in Erpe-Mere. Afhalen kan op weekdagen tussen 9u en 13u of op een ander moment na afspraak.

Stuur ons een berichtje!

Contactformulier

© 2024 The Mini Story

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.