Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik betalen?

  • Bancontact
  • iDeal
  • Sofort
  • Visa
  • Mastercard

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Als je je bestelling plaatst voor 11u op een werkdag, wordt die nog dezelfde dag verzonden. Pakjes die in het weekend besteld worden, gaan maandag de post op. Via de track en trace kan je nauwgezet bijhouden waar je pakje zich bevindt. 

Verzenden jullie naar Nederland?

Ja, wij verzenden ook naar Nederland. 

Kan ik een factuur krijgen?

We sturen steeds een factuur mee met je bestelling. Bij het afrekenen kan je een apart factuuradres (stap betaling) ingeven indien dit verschilt van het bezorgadres. Een BTW-nummer kan je ingeven in hetzelfde veld als je bedrijfsnaam.

Kan ik betalen op factuur?

Koop je in voor een bedrijf, school of kinderopvang en wil je graag betalen op factuur? Geef ons een seintje via de contactpagina of mail naar lynn@theministory.be met de bestelling die je wenst te plaatsen. Meer informatie vind je hier.

Hoe kan ik artikels terugsturen?

De artikelen dienen ongebruikt en in oorspronkelijke staat te zijn. Pak ze netjes in in een kartonnen doos en bezorg ze aan je dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt. Meer informatie vind je hier.

Kan ik mijn artikelen gratis terugsturen?

Neen, de retourneringskosten zijn normaliter ten laste van de klant, tenzij retournering het gevolg is van een fout tijdens het inpakproces en bijgevolg ten laste is van The Mini Story.

Je kan wel spaarpunten inwisselen voor een gratis retourlabel. Als je voldoende punten hebt gespaard, wissel je spaarpunten in voor een kortingsbon "Gratis retour". Nadien bestel je een retourlabel en gebruik je je kortingscode zodat je niets hoeft te betalen. Je ontvangt nadien het retourlabel per mail, dit kan tot 24u duren.

Hoe lang duurt het voor ik mijn terugbetaling ontvang?

Van zodra het pakket ontvangen is bij ons, wordt de terugbetaling geregeld. Het bedrag zal binnen 14 dagen terug op je rekening staan. 

 

x