Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik betalen?

  • Bancontact
  • iDeal
  • Sofort
  • Visa
  • Mastercard
  • Via overschrijving

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Als je je bestelling plaatst voor 11u op een werkdag, wordt die nog dezelfde dag verzonden. Pakjes die in het weekend besteld worden, gaan maandag de post op. Via de track en trace kan je nauwgezet bijhouden waar je pakje zich bevindt. Koos je voor betaling via overschrijving, dan verzenden wij zodra we de betaling ontvangen hebben. 

Verzenden jullie naar Nederland?

Ja, wij verzenden ook naar Nederland. 

Kan ik een factuur krijgen?

Je vindt je factuur steeds terug onder je account. Heb je een BTW-nummer? Stuur dan even een mailtje naar hallo@theministory.be zodat er een BTW factuur opgemaakt kan worden. 

Kan ik betalen op factuur?

Koop je in voor een school of kinderopvang en wil je graag betalen op rekening? Geef ons een seintje via de contactpagina of mail naar hallo@theministory.be met de bestelling die je wenst te plaatsen. Meer informatie vind je hier.

Hoe kan ik artikels terugsturen?

De artikelen dienen ongebruikt en in oorspronkelijke staat te zijn. Pak ze netjes in in een kartonnen doos en bezorg ze aan je dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt. Meer informatie vind je hier.

Kan ik mijn artikelen gratis terugsturen?

Neen, de retourneringskosten zijn normaliter ten laste van de klant, tenzij retournering het gevolg is van een fout tijdens het inpakproces en bijgevolg ten laste is van The Mini Story.

Je kan wél spaarpunten inwisselen voor een gratis retourlabel. Als je voldoende punten hebt gespaard, wissel je spaarpunten in voor een kortingsbon "Gratis retour". Nadien bestel je een retourlabel en gebruik je je kortingscode zodat je niets hoeft te betalen. Je ontvangt nadien het retourlabel per mail, dit kan tot 24u duren.

Hoe lang duurt het voor ik mijn terugbetaling ontvang?

Van zodra het pakket ontvangen is bij ons, wordt de terugbetaling geregeld. Het bedrag zal binnen 14 dagen terug op je rekening staan. 

 

x