School & Kinderopvang

 

Werk je voor een school, kinderopvang of bedrijf en wil je graag bestellen? 

Als professionele klant kan je heel eenvoudig bestellen via ons B2B-portaal.

B2B-portaal 

We zijn een Belgisch bedrijf en werken al samen met heel wat scholen, kinderopvang en bedrijven in België en Nederland

Afhankelijk van de wensen zijn we flexibel in het afhandelen van de bestelling. Dit kan met een bestellijst via mail of per goedgekeurde offerte. Ook de betaling kan gewoon achteraf op factuur

Bestellingen worden ook voor scholen snel (binnen 24u) verstuurd, gratis verzending vanaf €60 en we bieden de mogelijkheid voor naleveringen als iets niet op voorraad is. Eventueel kan een bestelling ook per klas verpakt worden. 

We blinken uit in onze service. Dat wordt weerspiegeld in de perfecte klanttevredenheidhttps://theministory.be/pages/reviews. Ook verschillende scholen gaven al complimenten over de samenwerking.

Je kan ook bestellen via The Mini Story:

  • Directe bestelling: Bestel in de webshop, je kan kiezen om direct te betalen of voor betaling via overschrijving. Je kan, indien gewenst, een apart factuuradres opgeven in de stap waar je de betaalmethode kiest. De digitale factuur ontvang je bij verzending via mail en kan je ook steeds terugvinden in je account. 

  • Bestelling via offerte of bestelbon: Stuur een mailtje naar hallo@theministory.be met de gewenste artikelen en we maken graag een bestelbon voor je op. Eventueel kan je ons bestelbon-sjabloon gebruiken. Eenmaal de bestelling bevestigd, volgt de verzending en de factuur via mail.

Heb je een vraag? Neem contact op via hallo@theministory.be en we helpen je direct verder.

 

x