Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee...

Tegen alle verwachtingen in wordt de zomer van 2020 dan toch wat avontuurlijker.

We mogen met z’n allen op reis!

Of het nu een autovakantie naar Frankrijk, Duitsland of Zweden is, een strandvakantie aan de Belgische kust, of een heerlijk weekendje Ardennen… We staan te popelen.

Goed voorbereid om je kids onderweg en ter plekke te entertainen ben je alvast met onze aanraders.  

Voor Onderweg

1. Neem een setje Crayonrocks, 8 of 16 gekleurde sojawaskrijtjes in een katoenen zakje mee. Ze nemen weinig plek in, geven prachtige kleuren en zijn in 1-2-3 handig opgeborgen.

Je kan ze gebruiken op gewoon papier of extra handig, in een mooi schetsboek.

Uitverkocht
Uitverkocht

2. De magnetische blokjes van Tegu of Tenderleaf zijn een hit. Dankzij het magnetisme raak je ze niet zo makkelijk kwijt en kan je de leukste creaties bedenken tijdens de rit of op de vakantiebestemming.  

Heb je meer dan 1 kindje, geef ze dan allebei een setje en laat ze combineren.

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

3. Met de Jaq Jaq Bird krijtboekjes heb je nooit meer nood aan papier om de mooie kunstwerken te creëren.

Combineer ze met de wishy washy markers voor de fijnste tekeningen.

Ga er nadien gewoon met een vochtig doekje over en je kan opnieuw beginnen. Makkelijker vind je ze niet! Kies voor de vrije variant of de oefenborden om onderweg je letters en cijfers te oefenen.

Uitverkocht

4. Een echte musthave voor in de auto zijn ongetwijfeld de boekjes van Melissa & Doug. Ze zorgen voor een hoop plezier, hebben een handig formaat, en komen met een leuk prijsje!

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

5. De Magnetibooks van Janod hebben we in verschillende varianten. Aan de hand van de bijgeleverde kaartjes maak je met de verschillende onderdelen de afbeelding na. Alles zit in een handig doosje en dankzij de magneten blijft het nog kleven ook. Check!

De magnetische picture match van Melissa & Doug is hier ook een leuke variant op.

 

6. Ook het geheugenspel van Melissa & Doug is fijn om in de auto te spelen, alleen of met broer of zus. Het is de bedoeling dat je beurtelings 2 deurtjes opent en de paartjes er zo snel mogelijk uithaalt. Alles hangt stevig vast, dus je kan geen onderdelen verliezen en door de verschillende kaarten blijft het spel uitdagend.

Uitverkocht
Uitverkocht

7. Met de Logikit van Beleduc heb je een educatieve uitdaging voor onderweg. Er zijn maar liefst 16 verschillende opdrachtenkaarten die je in een houten frame met een magnetisch pennetje kan schuiven. Als je de opdrachten hebt ingevuld kan je zelf controleren of je juist was door de kaart om te draaien en er opnieuw in te schuiven. Kloppen de kleuren met het balletje dat je gekozen hebt?  

Op je bestemming

8. Gebruik de Bilibo’s van Moluk om te stapelen en nesten, als kommetjes, bootjes in het bad, zandschepjes,... Wat je ook maar wil! Kies voor de gamebox – variant als je de spelideeën wat wilt uitbreiden.

Uitverkocht

9. Le Toy Van Forest stapeldieren zijn 9 leuke houten bosdieren in een handig zakje die je kan gebruiken in vrij, open einde spel en waar je een stapelspelletje van kan maken.

Uitverkocht

10. De GeoStix van EDX Education zijn misschien iets minder handig in de auto, maar dit is bij ons op restaurant echt al een life-saver geweest! In alle rust kunnen eten is toch echt een belangrijk onderdeel van een geslaagde vakantie.

Uitverkocht
Uitverkocht

11. De Junior Inventor van Hape science experiment toolbox komt met een handige draagbare gereedschapskist. Alle onderdelen erin, koffertje toe en je kan je experimenten uitvoeren waar je ook maar wilt.

12. Bestudeer fauna en flora in het insectenpotje of met het vergrootglas, zoek je weg met het kompas en bekijk de wereld vanuit een ander perspectief met de periscoop of de telescoop, dankzij deze Nature reeks van Hape

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

13. Een jonge kunstenaar die houdt van schilderen kan je een groot plezier doen met dit waterverf-setje van Ooly in reisformaat. Niet zo praktisch tijdens de rit, maar eenmaal op de reisbestemming aangekomen des te leuker!

Uitverkocht

14. Beginnende puzzelaars kunnen hun hartje ophalen met de leuke puzzelsets van Melissa & Doug. Ze bestaan uit 4 12-delige puzzels in een handig, klein doosje. We hebben een variant met dinosaurussen, auto’s, constructievoertuigen.

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

15. Heb je al wat grotere kids die graag creatief bezig zijn, bekijk dan zeker eens de Ministecks. Deze sets nemen niet veel plek in de bagage. Ook iets minder geschikt voor in de auto vanwege de kleine stukjes, maar best wat uurtjes bezigheid eenmaal je aangekomen bent. Plezier voor de kids, rust voor mama en papa. Laat die vakantie nu maar beginnen!

16. Is zelf een rugzakje samenstellen wat veel gedoe? Kies dan voor een Olli Ella Play ’n Pack set. We hebben er verschillende varianten van en elke set bevat enkele leuke bezigheden verpakt in een supertof zakje.

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

17. En tot slot, nog enkele leuke tips waarin je dit allemaal kan opbergen. Wat dacht je van deze mooie mini koffer van Olli Ella met wieltjes?

Bekijk zeker ook eens de nieuwe outdoor zakken van Play&Go. Heerlijk voor buiten in het gras en in het zand, want ze zijn helemaal waterproof. Gooi wat strandspeelgoed erin, maak de zak dicht met de riem en je bent klaar voor vertrek!

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

En nu... Aftellen naar die welverdiende vakantie!

x