Reviews

Wat vinden onze klanten over onze producten? Hoe ervaren zij het winkelen bij The Mini Story? Al onze gekregen recensies en reviews kan je hier lezen.
Based on 653 reviews
95%
(618)
3%
(21)
1%
(8)
0%
(2)
1%
(4)
mini kappers

mooi materiaal en ook duurzaam

Super leuk speelgoed

Goede service, op tijd geleverd en vooral het gepersonaliseerde briefje erbij vind ik fantastisch

Geweldig!

Geweldige variatie hulpmiddelen waarmee sensopathisch spel ontzettend veel leuker wordt. Dankjewel! Snelle service, mooie verzending met handgeschreven nota,... Top !

V
Kinetic Sand
Valérie Thomas
Kinetische zand

Top product. Dochter (23 m) kan er uren mee spelen. Sensorisch fantasierijk spel. Top! Bovendien supervisie service, heel vlotte verzending.

Learning Resources rekenactiviteiten met pinguins op ijs

Juul’s ark

Mijn zoontje Juul (18 maand) was er meteen zot van. Hij vindt het fantastisch om de diertjes er in te zetten en met de boot te rijden. Uren speelplezier.

meer van dat

gemakkelijk op te ruimen, heel uitnodigend en geweldige service

Kledingrek pop

Was voor een cadeautje maar vond de prijs echt enorm hoog voor hetgeen het is.

Geluidsblokken

Te moeilijk voor jonge kleuters ! Het verschil is niet te horen ! Vrij experimenteren kan wel !

Mooi en degelijk

Super leuk

Ik kende dit nog helemaal niet, maar wat een leuk speelgoed. Er wordt enthousiast mee gespeeld door zowel een 3, 6 en 9 jarige. Ik vind het zelf ook nog leuk om er mee te spelen. Het is ook ideaal speelgoed om ergens mee naar toe te nemen, bv een restaurant, want het is heel stil en zit in een handig bewaardoosje.

Mooi en stevig

Mooi en stevig materiaal.

This is the helmet I was looking for

I think this helmet offers the protection I want for my daughter. The materials and the fit are great. She feels comfortable while using it. And the customer service was great! thanks a lot!!

Leuk en handig

Ontzettend leuk en handig product. Onze kinderen van 3 en 2 kunnen er ook alleen mee spelen. Lekker knijpen en ook wat leuke vormpjes laten uitdrogen. Veel kleuren en materiaal. De oogjes, neusjes, enz die erbij horen geven ideeën aan de kinderen!

F
Maileg muis tweeling
Franklin Slabbinck
Super

Huisnr. vergeten in te vullen, perfecte reactie via mail.

Top product!

Gewoonweg top!!!!

Aanrader! Mooi materiaal!
Snelle communicatie en verzending!

Aankoop The mini story

Al verschillende keren materialen aangekocht en iedere keer opnieuw een feestje! Snelle levering en de persoonlijke boodschap op het kaartje is fijn.
Ik ben gek op de Grapat set en deze gaat goed van pas komen bij mijn volgend herfstkampje :)

Ik vind ze super leuk, ik zal ze gebruiken in mijn instapklas, ik zal nog foto’s sturen!

Veel waterplezier !

Heel leuk ontwerp voor klein en groot ! Ikzelf gebruik het om mijn planten water te geven en mijn zoontje gebruikt het in het zwembad. Het is gewoon superleuk omdat je 2 verschillende uitgangen hebt. Eentje om te gieten en andere zoals een douche.

Super voor onderweg

Op zoek naar fijn speelgoed waarmee de kinderen zich zelfstandig kunnen bezighouden op de achterbank richting vakantiebestemming, kochten we oa dit pakket mozaïekjes. Onze jongens van bijna 5j en 3,5j hebben uren en uren geplakt op de snelwegen. Echt een aanrader voor kinderen die zich zelfstandig en geconcentreerd kunnen bezighouden!

Grapat zomer set

Super leuke set zit alles in om mee te starten en goed kwa prijs ook

Snelle levering en correcte verpakking

De Yellow dinosuarus botten werden snel geleverd in een mooie correcte verpakking. Het materiaal oogt zeer degelijk en is gebruiksvriendelijk. Je wil er onmiddellijk mee aan de slag. De kleuters van mijn derde kleuterklas zullen er alvast heel blij mee zijn in september.

Heel leuk!!

Super stevig materiaal, leuk om te gebruiken. We hebben het voorlopig enkel nog maar gebruikt in het zand, maar zeker aanrader als extra voor een sensory tafel of om met klei te spelen.

Leuk!

Het is flexibel en toch stevig materiaal. Kindjes kunnen er alle kanten mee op, creatief zijn. Ik vrees alleen dat we zullen moeten uitbreiden.

x